Viszonteladóknak és magánszemélyeknek

Webáruházaink

A már regisztrált vevőink számára (viszonteladók, szervizek, márkakereskedések) ajánljuk a belépő kóddal működő webáruházunk használatát. Amennyiben még nem rendelkezik vevőkóddal és jelszóval, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatárainkkal valamely elérhetőségen.

Magánszemélyek számára az alábbi webáruházainkat ajánljuk, ahol a linkekre kattintva részletesebb információt kapnak termékeinkről, azok elérhetőségéről, szállítási feltételeiről. Így könnyedén tudnak tájékozódni, vagy vásárolni adott webáruházainkban.

Légterelők

Honlapunkon az adott autótípus beazonosításával tudja kiválasztani az Önnek megfelelő Heko vagy Novaline légterelőt.

Tovább az autó-légterelőkre

Kipufogók

Cégünk kizárólag a lengyel Marix kipufogó gyár termékeit forgalmazza. A katalógus használatával ki tudja választani az Ön autóját, majd pedig a kívánt első, középső, vagy hátsó kipufogót, illetve adott esetben a rendszert.

Tovább a kipufogóshopba

Dísztárcsák

Dísztárcsa-webáruházunkban praktikus módon tudja kiválasztani az Ön autójának a típusát, valamint a megközelítő színét. Majd válassza ki az Önnek tetsző dísztárcsát, amely ezt követően megjelenik a gépjármű felnijén. Ezáltal nagyobb biztonsággal tud dönteni, hogy melyik illik a legjobban az Ön autójához.

Tovább a dísztárcsashopba

Škoda alkatrészek

A gépjármű-katalógusban ki tudja választani az Ön autóját, majd ezt követően a kívánt alkatrészcsoportokon keresztül a konkrét alkatrészt. Lehetősége van rendelni gyári vagy jó minőségű utángyártott termékek közül.

Tovább a Škoda cuccokra